builderall

Biroul tau de traduceri

Traduceri in Engleza pentru TESTE COVID

Traducem in regim de urgenta in limba engleza (dar si in alte limbi) rezultatele testelor COVID19 la testarea RT-PCR. 
Predam traducerile rezultatelor testelor Covid19 in varianta scanata, pe email. 
Rezerva traducatorul pentru traducerea rezultatului testarii COVID 19
Livrari Internationale Rapide
Livram actele in orice tara din lume, prin curier rapid, la tarife extrem de avantajoase
Test COVID AUSTRIA
 Incepând cu data de 10 februarie 2021, toate persoanele trebuie să prezinte, la intrarea în Austria, rezultatul negativ al unui test pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, de tip PCR sau antigen, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii, redactat în limba germană sau engleză. În situația în care testul pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 (PCR sau antigen) nu poate fi prezentat la intrare, acesta trebuie efectuat în cel mult 24 de ore de la data intrării în Austria. Documentul care atestă efectuarea testului trebuie să conțină: numele și prenumele persoanei testate, data nașterii, data și ora prelevării probelor, rezultatul testului (pozitiv sau negativ), semnătura persoanei care a efectuat testul, ștampila instituției de testare sau codul de bare, respectiv codul QR.
Noile măsuri privind condițiile de intrare se aplică inclusiv turiștilor. (SURSA> MAE.ro)

Lista tarilor cu restrictii de calatorie in contextul COVID 19

Statele din Europa care, în context COVID-19, impun restricții  pentru cetățenii care vin din România sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Bosnia Herțegovina, Cehia, Cipru, Croatia, Danemarca, Estonia, Federatia Rusa, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Regatul Tarilor de Jos, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Republica Moldova, Slovacia, Serbia, Slovenia, Suedia, Spania, Turcia, Ungaria, Ucraina (Sursa MAE: 11.02.2021). Majoritatea acestor tari impun prezentarea la intrarea in tara a unui rezultat negativ la testarea RT-PCR efectuat cu maxim 48-72 ore inainte. Rezultatul testului Covid trebuie tradus in limba engleza sau in orice alta limba acceptata de tara respectiva.
 

Test COVID BULGARIA
Începând cu data de 29 ianuarie 2021 și până pe 30 aprilie 2021, toate persoanele (inclusiv cetățenii români) care doresc să călătorească în Republica Bulgaria, indiferent de statul din care se deplasează, pot intra pe teritoriul acestui stat cu condiția prezentării unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii. Documentul care atestă rezultatul negativ al testării trebuie să conțină numele și prenumele persoanei (conform documentului de identitate cu care călătorește), datele laboratorului care a efectuat testarea (denumirea, adresa sau alte date de contact), data efectuării testării, metoda testării, înscrisă cu caractere latine (PCR) și rezultatul negativ (negative). (SURSA> MAE.ro)

Servicii asigurate de biroul nostru de traduceri

Efectuam traduceri autorizate, legalizate sau simple in si din limba engleza, pentru aproape orice combinatie lingvistica. Majoritatea traducatorilor cu care colaboram sunt vorbitori nativi de limba romana. La cererea dvs. expresa putem furniza si traducatori nativi in alte limbi tinta. In aceasta situatie, tarifele vor suferi ajustari. Exista situatii in care verificarea textelor traduse in limba engleza de catre nativi romani, de catre traducatori nativi de limba engleza, este recomandata, mai ales cand este vorba despre texte care se adreseaza unui public larg (traduceri de brosuri, pliante, publicatii, website-uri, etc.)

Traduceri engleza autorizate, Traduceri engleza legalizate, Traduceri engleza simple

Traduceri In Limba Engleza

Ce acte traducem?

Traducem in si din limba engleza orice tip de acte:
Documente notariale, contracte de vanzare-cumparare, rapoarte judiciare, hotarari judecatoresti, brevete si marci, declaratii, scrisori de credit, acorduri de confidentialitate, depozitii, contracte de prestari servicii, contracte de leasing, contract de comodat, a
cord parinte pentru iesirea copilului din tara, certificate si sentinte de divort, certificate de mostenitor, testamente, Hotarari AGA, declaratii de venit, etc.
Acte personale, pasapoarte, buletine, permise auto pentru preschimbare, certificate de nastere, certificate de casatorie, certificate de deces, atestate de stare civila, certificate de botez, etc.
Acte de studii, diplome, certificate, adeverinte de autenticitate, foi matricole, situatii scolare, etc.

Traduceri tehnice, caiete de sarcini, acte pentru licitații, brosuri, manuale de utilizare, etc.
Traduceri documente companii, acte de infiintare societate, corespondența de afaceri, contractele angajaților, CV-uri, acte constitutive, statut, hotarari judecatoresti de infiintare, Hotarari AGA, declaratii, decizii, facturi, bilanturi, rapoarte de audit, regulamente interne, proceduri Covid, contracte, certificate de inregistrare, Certificate de TVA, certificate de atestare fiscală, certificat constatator, certificat de taxe locale, certificat de rezidență fiscală, bilanțuri contabile, certificate de bonitate, 
 

Interpretariat engleza, Interpreti autorizati, Interpreti de conferinta

Interpreti Limba Engleza

Asiguram interpreti de limba engleza pentru urmatoarele tipuri de evenimente. Contacteaza-ne pentru a rezerva interpretul.

Interpret autorizat de limba engleza la notariat
Cetatenii straini se pot prezenta in fata notarului in vederea intocmirii diverselor acte insotiti de un translator de limba engleza, cu autorizatie eliberata de Ministerul Justitiei pentru urmatoarele situatii (lista nu este limitativa):
- declaratii notariale date de cetateni straini in scop personal sau pentru infiintarea / actualizarea de societati comerciale
- semnarea de procuri, contracte de vanzare-cumparare, acte constitutive
- declaratii privind regimul matrimonial
- divort si partaj la notar 

Interpret autorizat de limba engleza pentru starea civila
La incheierea sau la desfacerea casatoriei cu un cetatean strain, este necesara prezenta traducatorului autorizat de Ministerul Justitiei. Prezenta traducatorului poate fi solicitata atat la depunerea actelor cat si la oficierea sau desfacerea casatoriei, dupa caz.

Interpret engleza pentru biroul de Imigrari pentru interviul in vederea reintregirii familiei. In vederea obtinerii permisului de sedere temporar sau permanent este necesara programarea unui interviu la biroul de imigrari local, in prezenta unui traducator autorizat.

Interpret engleza pentru conferinte  / evenimente
Asiguram interpreti de limba  engleza specializati in conferinte, interpretariat consecutiv sau simultan.

Interpretariat telefonic de limba engleza
Asiguram interpreti de limba engleza pentru conferinte telefonice. 

Interpret engleza pentru evenimente online
Un eveniment corporate online? Translatorii nostri de limba engleza pot participa live.

Interpret engleza pentru intalniri de afaceri
Asiguram translatori de limba engleza in cadrul vizitelor de lucru, instructaje, formari.

Apostilare acte originale, Apostilare traduceri, Supralegalizari, Vizari acte la Ministere si Ambasade

Servicii Conexe Traducerilor

Aditional fata de serviciile de traducere, va putem ajuta cu servicii de apostilare, supralegalizare, vizare acte la Ministere si Ambasade.

Apostila se poate pune atat pe originale cat si pe traducerile acestora.